Over Minou

Ik ben Minou Niemantsverdriet, 41 jaar, getrouwd en moeder van een puberzoon en een dochter. Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik een passie voor verbinden. Het liefst begeef ik mij onder verschillende soorten mensen, zodat ik mijn verschillende eigenschappen en interesses kan voelen en kan uitdragen.

Mijn bewustzijn op mijn eigen ontwikkelingstraject kwam nadat ik
12 jaar geleden moeder werd. Na mijn studie economie en jarenlang werkzaam geweest te zijn in finance, was ik ook moeder. De combinatie van werken, moeder zijn en een sociaal leven was pittig. Ik vond het lastig om alle ballen in de lucht te houden en veranderde de verhouding werk/thuis zijn/sociaal leven meerdere malen, omdat geen van de verhoudingen voldoening gaf.

Uiteindelijk volgde een periode van herbezinning en ben ik een andere weg ingeslagen. Ik ging (en blijf) de verbinding met mijzelf verkennen. Ik kan daardoor vreugdevollere en gebalanceerde keuzes maken. Niet alleen in mijn werk als therapeut, maar ook als moeder richting mijn kinderen en als voorbeeld voor mijn kinderen. In januari 2017 ben ik gestart met de hbo-opleiding tot levenstherapeut bij School of Life. Daarnaast heb ik mijn diploma Medische Basiskennis en het certificaat Praktisch werken met Psychopathologie behaald, bij Con Amore en ben ik gestart met een opleiding familieopstellingen bij Hylke Bonnema. Ik ben aspirantlid bij beroepsvereniging FAGT.

Als persoon ben ik intuïtief, liefdevol, eerlijk en helder. Tijdens therapiesessies werk ik vanuit mijn intuïtie en bied ik een liefdevolle ruimte waarin alles er mag zijn. Ik houd het overzicht en ben eerlijk en duidelijk in het teruggeven van wat ik ervaar.